Lancering van Planpunt! 🚀

Wij (Joost de BaanTristan Cremers & Tom Bronsvoort) zijn verheugd om de officiële lancering aan te kondigen van Planpunt, een uniek adviesbureau dat zich inzet voor het genereren van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

🔍 Ons doel: Bij Planpunt geloven we in de kracht van strategisch denken om bedrijven te transformeren. Dit willen we doen op de plek waar wij denken het meest van waarde te kunnen zijn, startups met groeidrang 📈. De drive om impact te maken, onszelf te blijven ontwikkelen én te werken aan gave projecten motiveert ons om tot het uiterste te gaan.

💡 Onze Aanpak: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en we passen onze werkwijzen op ieders individuele behoeften aan. Door analytische nauwkeurigheid te combineren met creatief denken, ontwikkelen we een duidelijk uitvoerbaar plan. Ons team brengt ervaring uit de wereld van strategische consulting met zich mee en is toegewijd aan het helpen van innovatieve organisaties bij het navigeren door uitdagingen, het grijpen van kansen en het behalen van duurzame groei. 

🤝 Partnerschap: We kijken er naar uit om te werken met bedrijven die samen willen groeien. Of je nu een ondernemer bent met een goed idee, je voorbereidt op uitbreiding of simpelweg op zoek bent naar een frisse blik, wij zijn er om jou te helpen succesvol te zijn.

🌐 Verbind met Ons: Voel je vrij om met ons te verbinden voor inzichtelijke discussies, samenwerkingsopties te ontdekken, of gewoon om hallo te zeggen! Volg onze pagina op LinkedIn , of stuur vul ons contactformulier in op de website!

Dank je wel voor je steun terwijl we aan dit opwindende avontuur beginnen! Op naar nieuwe pieken en grote successen! 🥂