Het verhaal van Planpunt

Hoe is Planpunt ontstaan?

Planpunt is een strategisch adviesbureau, gerund door drie universitair geschoolde ondernemers, uit verschillende hoeken van het land en met verschillende achtergronden. We hebben elkaar leren kennen tijdens onze periode bij De Kleine Consultant (DKC), waaruit een vriendschappelijke band is ontstaan. Na een bak aan ervaring op te hebben gedaan, waarbij we hebben mogen leren van coaches van grote consultancykantoren, werd het tijd voor ons eigen avontuur: Planpunt! 

Het team van Planpunt

Joost de Baan

Momenteel is Joost bezig met de laatste fase van zijn master Strategic Management aan de RU. Naast de ervaring die hij heeft opgedaan in diverse functies bij DKC, heeft hij jaren een managementfunctie vervuld in een supermarkt.

Tristan Cremers

Na zijn Bachelor biomedische wetenschappen heeft Tristan naast een leerzame periode bij DKC zijn master beleidsadvisering behaald. Sindsdien werkt hij parttime bij de gemeente om daar maatschappelijke waarde te leveren op het sociaal domein.

Tom Bronsvoort

Tom is op het moment bezig met de afronding van zijn master Strategic Management in Tilburg. Naast zijn recent nationaal bestuursschap bij DKC heeft Tom ruime ervaring opgedaan met sales en marketingvraagstukken.

Waarom bestaat Planpunt?

Illustratie waarom Planpunt bestaat

Maatschappelijk impact

Ons hoofddoel is leidend: het maken van een positieve impact door bij te dragen aan de ontwikkeling van maatschappelijk georiënteerde bedrijven.

Passie

Een van onze belangrijkste drijfveren is onze passie voor zelf ondernemen. Dit reflecteert zich in het enthousiasme waarmee wij iedere nieuw uitdaging aangaan.

Waarde toevoegen

Aansluitend op ons hoofddoel vinden we het belangrijk om ons te richten op bedrijven en vraagstukken waar we écht waarde kunnen toevoegen.

Ontwikkeling

Bij Planpunt vinden we het belangrijk dat we zelf ook blijven ontwikkelen om zo mee te bewegen met een omgeving die steeds sneller verandert.

Samen groeien?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!